Pravilnik o obradi osobnih podataka

TERRA CROATICA

Zaštita osobnih podataka

Klijent daje osobne podatke svojevoljno. Osobni podaci su potrebni za provođenje zatražene usluge. Isti podaci će se koristiti u internoj komunikaciji. Agencija se obvezuje da osobni podaci Klijenta neće izaći iz zemlje ili biti predani trećoj strani osim za potrebe zatražene usluge. Iznimka proslijeđivanja podataka o Klijentu trećoj strani je za potrebe osiguranja od otkaza, ili osiguranja od nezgode ili bolesti, osiguranja od izgubljne prtljage ili zdravstvenog osiguranja za vrijeme trajanja putovanja lokalno ili u inozemstvu. Ako Klijent zatraži osiguranje, osobni podaci će biti proslijeđeni osiguravajućoj kući. Osobni podaci će biti pohranjeni u bazi podataka u skladu s odredbma menadžmenta o metodama korištenim za prikupljanje, obradu i čuvanje osobnih podataka Klijenta.

Zaštita privatnosti

Terra Croatica Adventure Travel podatke koje traži od Klijenta koristi i štiti dane informacije. Dani podaci biti će korišteni isključivo sukladno ovoj izjavi o zaštiti privatnosti i važečim propisima Općih uvjeta poslovanja koji reguliraju to područje.

Možemo prikupljati podatke kao što su: ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu radi kontakta, lokacija, spol, državljanstvo, kao i ostale podatke potrebne za istraživanja i poboljšanje ponude.

Podatke prikupljamo: na mjestu izvođenja izleta, prilikom izrade rezervacije/ponude, na našim web stranicama prilikom izrade rezervacije ili upita za ponudom – podatke potrebne za izradu rezervacije/ponude.

Osobne podatke prikupljamo u  svrhe: izvršenja ugovora/pripreme za izvršenje ugovora, izvršenja usluga prema klijentu ili pravljenja ponude za klijenta ili obavještavanja korisnika o uslugama i proizvodima

Ograničenje prikupljanja I korištenja prikupljenih podataka: ako ste se ranije složili da koristimo vaše podatke za potrebe direknte promidžbe, možete se predomisliti i e-mail porukom nas obavjestiti da to više ne želite sa vašim zahtjevom na našu e-mail adresu info@raft.com.hr.

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmiljivati vaše osobne podatke trećim stranama dok nemamo vašu dozvolu ili ako bude od nas zatraženo od strane državnih tijela sukladno propisima.

Podatke prosljeđujemo trećoj strani kad je to potrebno da bismo klijentu pružili ugovorenu uslugu ili tražene informacije. To na primjer uključuje slanje podataka klijenta hotelu ili prijevozniku, kada je to potrebno da bi se izvršila usluga ili napravila ponuda za uslugu.

Kada za obavljanje pojedinih poslova angažiramo podizvođače.

Ako smatrate da je bilo koja informacija koju čuvamo pogrešna ili nepotpuna molimo pišite nam na gore navedenu adresu.

Informacije koje prikupljamo provedene su i stalno se provode sve fizičke, elektroničke i upravljačke procedure s ciljem onemogućavanja neovlaštenog pristupa ili objave podataka koje prikupljamo na ovom internet mjestu.