O nama

TERRA CROATICA

adventure travel

Pokažimo Vam ljepote prirode

Ljepotama Hrvatske ne nazire se kraj, uronite u ekološki najočuvanije dijelove Europe, istražite osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode, osjetite energiju tog zelenog raja uz povoljnu klimu i jedinstven životinjski svijet. Tražite jedinstvenu avanturu – bilo da se radi o raftingu ili kajakingu na čistim i bistrim rijekama ili biciklom na Velebit, Istru, vinskom cestom do zalaska sunca – TerraCroatica Adventure Travel je vaš je vodič za pustolovna putovanja u Hrvatskoj.

Više od 13 godina povjerenja

Tijekom trinaest godina osobnog i preko sedamnaest godina aktivnog poslovnog iskustva na temelju otvorenih avanturističkih aktivnosti-pustolovnog turizma nastavljamo učiti i biti što bolji u ispunjenju vaših želja! Od aktivnosti u prirodi do tailor made izleta plovimo kroz netaknuto lijepe naše. Gosti imaju mogućnost da osjete dušu hrvatske lokalne zajednice kroz gastronomiju, prirodu i sport (hodanje, voznju bicikla, plivanje, kajak, rafting…) koje im uvijek rado preporučamo. Trudimo se dati najbolji savjet našem cijenjenom avanturistu.

24/7 friendly podrška

Pišite nam ili pozovite! Odgovori na vaša pitanja pomoći će nam da budemo bolji, brži i uslužniji. Profesionalizam je na cijeni! Brinemo o Vašoj sigurnosti! Naši vodiči žive svoj posao, prolaze obuke i stiču hrvatske i međunarodne licence u cilju najbolje moguće obučenosti.

I još malo o nama

Terra Croatica Adventure Travel je članica Zelenog srca Hrvatske pri TZ grada Karlovca, aktivno je učestvovala u izradi projekta 365, članica je Zajednice pustolovnog turizma pri HGK, članica je UHPE, članica je Zajednice kulturnog turizma HGK, aktivno učestvuje u izradi programa i promociji turizma pri TZ Karlovac i TZ Karlovačke županije, učestvuje na inozemnim i domaćim sajmovima. Najveća je agencija za avanturističke aktivnosti i pustolovni turizam u Karlovčkoj županiji. Aktivno radi na usavrsavanju i obukama svojeg osoblja i vodiča.

Predivan izlet u prekrasnoj prirodi! Skiperi ljubazni, zabavni i stručni. Stvarno je bilo zabavno i definitivno ćemo doći ponovno. Za svaku preporuku za jednodnevni izlet!

Marijana

Hrvatska

Fantastična mala obiteljska avantura i najbolji rođendanski poklon!!!! Vodiči stručni, profesionalni i skrooooz otkačeni, oprema sva na raspolaganju, doživljaj vrhunski! Idemo opet iduće godine, ali u većem broju!!!! Ekipa, naj ste jači!!!!

Stjepan

Hrvatska

Vrhunski kajak na Mrežnici s ekipom Terra Croatica Moje prvo kajakaštvo i jako lijepo iskustvo. Priroda i rijeka su prekrasni. Kvalitetna oprema, na prvom mjestu sigurnost, profesionalni skiper. Hvala vam na lijepom danu na rijeci Mrežnici.

Dreamer

SAD

Vrlo predan tim! Danas smo vozili kajak s Terra Croatica. Bilo nam je zabavno i uživali smo u savjetima našeg vodiča. Bilo je kišno i hladno, ali imali smo dobru opremu ( odijelo, kišni kaput, kaciga ...). Bio je to plan opuštanja i dalje uz uzbuđenje i vodopadi koje smo svladali svojim kajakom.

Uge

Švedska