Rafting icon

Jednodnevni izlet


Hrvatska - prekrasna, netaknuta...

RAFTING i KAJAKING AVANTURA MREŽNICA GORNJI TOK


1 dan

Hrvatska

Svaki dan

Raspoloživost: 30 po grupi

Dob: od 6 godina

Adrenalinska avantura

Doživite s nama neispričanu priču slunjskog kraja o neukroćenoj i divljoj Mrežnici. Provest ćemo vas preko nekih od najljepših slapova i sedrenih barijera. Na našoj turi od Čićinog mosta do Tržičkog mosta nešto dužoj od 5 km preveslati ćemo preko čak 26 barijera i slapova što je jedna trećina od 93 sedrene barijere na ukupnome toku od 64 km «tirkizne krške ljepotice». Nakon širokog i prostranog plitkog toka dolazimo na veličanstven Rončevića slap.

Odmah nakon Rončevića slapa, podno strmih litica koje su formirale kratki tjesnac smjestio se fascinantan Milkovića slap (8 m) koji oduzima dah svakom posjetitelju ili tragatelju za netak...

RAFTING i KAJAKING AVANTURA MREŽNICA DONJI TOK


1 dan

Hrvatska

Svaki dan

Raspoloživost: 30 po grupi

Dob: od 6 godina

Mrežnica Avantura

Obilje slapova, zelenila i bistra, topla voda – to je Mrežnica! Ona zaslužuje posebno mjesto među rijekama Hrvatskog krša. Jedna od najljepših rijeka u Hrvatskoj.

Idealna za rafting i kajak avanturu. Na Mrežnici možete uživati uz naše izlete i do nekoliko dana. Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije. Kupanje i savladavanje slapova sastavni su dio izleta.

Oprema koju koristimo

Koristimo profesionalne rafting čamce kapaciteta do 6-10 osoba, svaki čamac ima iskusnog vodiča-skipera zaduženog za uvježbavanje i sigurnost posade. U čamcu je i vodo...

RAFTING i KAJAKING AVANTURA KUPA GREEN RIVER


1 dan

Hrvatska

Svaki dan

Raspoloživost: 30 po grupi

Dob: od 6 godina

Zelena ljepotica

Najdulja Rijeka ciji je i izvor i ušće u Hrvatskoj. Zelena ljepotica vodi Vas skoro do Jadranskog mora. Svega 30-tak kilometara odvaja Vas od mogućnosti da posjetite i naše prekrasno more. Naravno, nakon izleta sa nama.

Kupa je divlja ali mirna, neukroćena, čista, svježa i kristalno bistra, najzelenija riječna avantura u Hrvatskoj! Aktivan odmor u prirodi lako ćete upotpuniti bogatim ponudama obližnjih ugostitelja. Izlet je preporuka za sve ljubitelje prirode bez obzira na fizičku kondiciju i dob, a obiteljski izlet natjeraće vas da uživate u potpunosti i doma donesete prekrasne uspomene.

Oprema koju koristimo