1. Bankovno plaćanje

Bankovno plaćanje, transakcijsko plaćanje ili kreditno plaćanje je način elektroničkog prenošenja novca s jedne fizičke ili pravne osobe na drugu. Bankovno plaćanje je slanje novca s jednog bankovnog računa na drugi bilo gdje na svijetu. Prednosti bankovnog plaćanja su to što ne morate čekati da nešto stigne poštom, a sredstva su dostupna odmah po primitku uplate.

Podaci za bankovno plaćanje:
Zagrebačka banka d.d
Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR8123600001101905138

SWIFT: ZABAHR2X

Za primatelja:
Terra Croatica Adventure Travel
Dubovac 11
HR-47000 Karlovac

2. PayPal

PayPal je online poslovanje koje omogućuje plaćanja i transakcije novca putem Interneta. Online prijenos novca služi kao elektronička alternativa tradicionalnim metodama rada, kao što su čekovi i uplatnice. PayPal račun može biti financiran s elektroničkim zaduženjem bankovnog računa ili kreditnih kartica. Primatelj PayPal transakcije može zatražiti ček od PayPal-a, uspostaviti svoj PayPal polog račun ili zatražiti prijenos novca na svoj bankovni račun.

PayPal Pravilnik o zaštiti kupaca navodi da kupac može podnijeti prigovor u roku od 45 dana, ako proizvod nisu dobili ili ako kupljeni predmet  značajno ne odgovara opisanom. Ako je kupac koristio kreditnu karticu, može dobiti povrat novca na račun putem svoje kartične tvrtke. Potvrdu plaćanja i rezervaciju ćete primiti putem e-maila.